VELKOMMEN TIL Apotek 1


Velkommen til Apotek 1


Apotek 1 er Norges ledende apotekkjede. Kjernen for vår virksomhet er kompetanse og kvalitet. Vår ambisjon er å leve opp til vårt slagord «Vår kunnskap- din trygghet», i alle våre kundemøter. Apotek 1 sine kunnskapsrike medarbeidere skal gjennom sin rådgivning og oppfølging skape bedre helse og økt velvære for våre kunder. Apotek 1s hovedmål er å vise vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet. Vi legger vekt på personlig service og å stimulere våre kunder til å ta vare på egen helse.

Når vi sier vi har kvalitetssikret produktene vi selger, betyr det at vi har vært kritiske på dine vegne. Vi har sjekket både produsent og produkt slik at du kan gjøre en trygg og god handel.

Vi tilbyr et mangfold av trygge produkter

I Apotek 1 finner du i tillegg til våre legemidler et spennende selvvalg med utvalgte produkter som dekker ditt behov. Vi har reseptfrie legemidler, produkter for hud- og hårpleie, kosttilskudd, naturmidler og en rekke andre helse- og velværeprodukter. Produktene våre skal tilfredsstille strenge krav til kvalitet. Nye produkter gjennomgår en grundig faglig vurdering før de får plass i hyllene.

Vi gir profesjonelle råd – som den enkelte har bruk for

Et av våre viktigste fortrinn er at vi er flinke til å gi kundene nyttige råd og tips – som de har behov for og tillit til. Vi er kunnskapsrike, har stor faglig tyngde og oppdaterer vår kunnskap for å kunne formidle råd og produktkunnskap på en best mulig måte. Det er viktig å gjøre kunden trygg på hvordan produktene virker – og hvordan de bør brukes for å oppnå den beste effekten. Råd og tips om helsespørsmål er kostnadsfritt og uforpliktende for våre kunder.

Vi inspirerer folk til å ta vare på egen helse

Apotek 1 skal kjennetegnes ved at vi inspirerer folk til å ta vare på egen helse. Det gjør vi blant annet gjennom våre nettsider – hvor vi gir råd og tips som skal motivere våre lesere. I tillegg har vi et mangfold av informasjonsmateriell med gode råd og nyttige tips fritt tilgjengelig. I Apotek 1 legger vi vekt på innlevelse i den enkelte kundes situasjon og behov. Vår kunnskap – om helse generelt og produkter spesielt – skal tilpasses den enkelte kundes behov. Vi formidler og gir råd om produkter som skal gi bedre helse og økt velvære. Vi bidrar aktivt til å forebygge helseskade og lidelse. Apotekene våre er preget av trivsel og god atmosfære, og de er innredet slik at vi hjelper kundene til å gjøre gode individuelle valg.

Kvalitetsstempelet finner du på våre egne merkevarer.

Produktene i disse seriene har vært gjennom en streng kontroll hvor vi legger vekt på fire ting:

Etikk – vi ser på arbeidsforhold hos produsenten, at relevant lovverk følges, at det ikke brukes barnearbeid, at folk for en rimelig lønn, at produksjonen foregår i egnede lokaler og at hygienen er god.

Innholdsstoffer – Innholdsstoffene er nøye vurdert. Vi jobber etter føre-var-prinsippet, og velger trygge og gode ingredienser som er dokumentert skånsomme og effektive.

Funksjonalitet – du kan stole på at produktet er egnet til tiltenkt bruk og virker som det skal.

Miljø – Emballasje og innholdsstoffer vurderes i forhold til miljø, og flere av våre egne merkevarer er Svanemerket

Velkommen til oss!