VELKOMMEN TIL Bohus


Bohus er Norges største, landsdekkende møbelkjede. Kjeden består av 60 møbelvarehus fra Kirkenes i nord til Lyngdal i sør.


Bohus lever ikke av markedsandeler, men fornøyde kunder. Derfor er det svært viktig at du som kunde vet hva du kan forvente av Bohus. Du skal oppleve at Bohus er et fristende varehus med god service og troverdige medarbeidere.

Hos Bohus har vi mange interiørvarer som frister. Trenger du kanskje ny sofa, stoler, bord eller en seng? Eller vil du kanskje pynte opp med nye puter, lykter eller pledd? Vi har et bredt utvalg fra stramme og minimalistiske interiører til de mer myke og koselige interiørene, Vi hjelper deg å finne den stilen og de varene som passer behovet ditt best.

Vi fører blant annet møbler fra Sits, Formfin og Håvard Bakkes Signature Collection. Vi fører også de fantastiske madrassene fra Jensen madrasser og Zen.

I lampeavdelingen finner du belysning i flere prisklasser. Vi har bordlamper, vegglamper, taklamper, gulvlamper, baderomsbelysning og utelamper.

Trenger du å få orden i huset er det kanskje en ny kommode som er løsningen, eller et skoskap til entreen? Du finner et bredt og variert utvalg av møbler og stiler som bidrar til orden i hjemmet.

Vi har et godt sortiment innen sengetekstiler som laken, putetrekk og dynetrekk. Vi har hodeputer og dyner for sommer og vinter i dun og kunstfiber.

I vår tekstilavdeling finner du pynteputer og stolputer. Vi har godt utvalg i gardiner, rullegardiner, gardinhøyder og persienner.

Bohus tar ansvar for miljøet
Vi stiller strenge krav til alle våre leverandører. Bohus er medlem av Grønt Punkt Norge. Dette kan du se på vår emballasje som bærer Grønt Punkt sin logo som dokumentasjon på medlemskap. Grønt Punkt Norge er næringslivets redskap for å møte myndighetenes krav til innsamling og behandling av emballasje.

Vi samarbeider med Regnskogfondet og støtter dem i deres viktige arbeid. Alle våre trykksaker er på Svanemerket papir.

Velkommen til oss – vi er her for å hjelpe deg.