VELKOMMEN TIL Coop Obs Hypermarked


Most car enthusiasts already know that Biltema is a reliable supplier of car accessories, spare parts and tools.


Det er mange fordeler ved å handle på en storhandel, du sparer både tid og penger på å få alt på et sted. Vi gjør det enkelt og tilbyr deg alt du måtte trenge. Vi har alltid gode priser og og er du Coop medlem vil du også få ekstremt gode priser når vi tilbyr deg medlemskupp.
Hos Coop Obs Hupermarked har vi også post i butikk med innlevering og utlevering av pakker og brev, samt postbokser om du har behov for det. Vi har også pakkeutlevering av Postnord.

Hos Coop Obs Hypermarked har vi litt mer enn litt, vi har mye! I tillegg til en stor matvare butikk, finner du også et stort utvalg av elektronikk, kjøkkenutstyr og borddekking, hjem og interiør, sport og fritid, bygg og hage. Vi har kjente merkevarer til reduserte priser. Vi kjøper inn store partier til våre mange medlemmer og oppnår derfor gode priser som kommer deg som kunde tilgode.

COOP MEDLEM
Som medlem i Coop får du gode medlemstilbud, kjøpeutbytte på alt du handler og gunstige rabattordninger hos Coops samarbeidspartnere. Oversikten viser hvilke medlemsfordelerfordeler du har som Coop-medlem. (https://coop.no/obs-hypermarked/medlem/medlemsfordeler/)

SHOP EXPRESS

Er du lei av kø i kassen? Som Coop Obs- kunde kan du handle i fred og ro å gå rett forbi. Ta med deg en handlevogn, en egen håndholdt skanner og så handleposer som du trenger. Fyll vognen med varer mens du enkelt og raskt skanner dem én for én, før du legger dem rett i posen som står i vognen. Når du er ferdig, går du rett til en egen hurtigkasse. Der knytter du enkelt dagens innkjøp til medlemskortet ditt før du betaler med kort. Det er enkelt, shop, skann, betal og jobben er gjort.

POST I BUTIKK
Vi har post i butikk med innlevering og utlevering av pakker og brev, samt postbokser om du har behov for det. Vi har også pakkeutlevering av Postnord.

CAFÉ
Coop har egen Café som serverer kaffe, kaker, rundstykker, baguetter og varmmat visavis Hypermarkedet.

Velkommen til en hyggelig handel hos Coop!