VELKOMMEN TIL Fargerike Hamar


Fargerike er med sine 94 butikker, Norges største fargehandel. Vår visjon er «Vi fargelegger Innlandet», og drømmen vår er at du en vakker dag er enig i at vi faktisk gjør det.


Fargerike Hamar tilbyr en perfekt kombinasjon av fagkunnskap og estetisk kompetanse. Vår styrke ligger i vårt kompetente team, hver med mange års erfaring. Samlet representerer vi et dypt faglig engasjement som er avgjørende for å gi våre kunder eksepsjonell service. Vi forplikter oss til å bistå våre kunder gjennom hele prosessen, fra planlegging til utførelse for å sikre gode og varige kvalitetsresultater. For oss handler det ikke bare om å selge produkter, men å bygge langsiktige relasjoner basert på tillit og kundetilfredshet.

Fargerike Hamar tilbyr et bredt utvalg maling-, tapet-, gulv-, og interiørprodukter for alle som ønsker å skape en personlig atmosfære i hjemmet. Fargerike har inspirerende butikker med kunnskapsrike medarbeidere som skaper Norges råeste handleopplevelse og bransjens mest fornøyde kunder.

Fargerike er kjent for å være gode på maling, men vi er også utrolig opptatt av gulv. Vi har alt fra vinylklikk, parkett, laminatgulv til tepper, teppefliser og vinyl.

Kom og se vår nye flotte butikk på 700 m2 og la deg bli inspirert.

Fargerike-gjengen er klar for å hjelpe deg – velkommen!

Send oss gjerne en e-post til hamar@fargerike.no