VELKOMMEN TIL HTH Kjøkkenstudio


HTH leverer kjøkken, bad og garderober. HTHs kjøkkenløsninger har sitt opphav i dansk håndverkstradisjon som sikrer høy kvalitet og unik design. Hos oss finner du spesialister som kan veilede deg på veien til det perfekte og funkjonelle kjøkken. Våre konsulenter hjelper deg å tegne ditt drømmekjøkken og bistå i valg av fronter, hvitevarer, benekeplater og servanter.

Vi har utvalget, du har valget. Velkommen!

Et kjøkken fra HTH kan fås i mange varianter fra det stramme og minimalistiske til det mer klassiske og utsmykkede. Våre kjøkken har mange geniale funksjoner som sparer plass i boligen, samtidig som alle dine behov i et kjøkken kan dekkes.

HTHs kjøkkenløsninger er for både store og små boliger og kommer i smarte design for å utnytte kjøkkenarealet. Ønsker du et kunstnerisk fristed eller kanskje et hjemmekontor på kjøkkenet? Vi hjelper deg med den rette løsningen.

HTHs visjon er å bli den ledende og mest lønnsomme kjøkkenspesialisten ved å inspirere og realisere kundenes kjøkkendrømmer gjennom en kundeopplevelse i verdensklasse.

Vi har også prosjektløsninger i større og mindre målestokk for profesjonelle kunder.

HTH på Olrud Handelspark har følgende åpningstider

Mandag – Fredag:10.00 – 17.00
Lørdag: 10.00 – 15.00

Det er også mulig å forespørre møte utenfor åpningstid

Velkommen til HTH på Olrud Handelspark!