VELKOMMEN TIL Lyreco


Velkommen til Lyreco på Olrud Handelspark, verdens største leverandør av kontor- og forbruksartikler. Lyreco tilbyr produkter innen kontorrekvisita, teknologi, tørk og renhold, horeca og catering, post og emballasje, og mye mer, slik at du lett kan finne de produktene som din bedrift trenger for å lykkes.

Vårt mål er å spare deg for tid, penger og energi, slik at du kan konsentrere deg om å gjøre det du gjør best – drive din virksomhet.

Hos Lyreco på Olrud Handelspark kan du finne alle produkter du trenger på ett sted, uten å måtte innom flere butikker. Vi har mer enn 12 000 produkter på nettet og et stadig økende utvalg – fra skrivere, blekk og toner til et bredt utvalg av produkter innen tørk, renhold, post og emballasje, kantine, catering og reiseutstyr og mye mer. Vi har en stor hobbyavdeling med godt utvalg i kartong, papir, tusjer og farger. Vi er store på skrivere, blekkpatroner og tonere til laserprintere. Lyreco kan tilby deg alle produktene som din bedrift trenger til å lykkes med sin drift.

Et vellykket selskap handler om mer enn bare salg og fortjenestemarginer. Vi sørger for at alle medarbeiderne, leverandørene og partnerne våre oppfyller de etiske og miljømessige standardene våre. Vi mener også at vi skal ha like stort mangfold blant våre ansatte som blant kundene våre. Vi arbeider for å være ledende innen bærekraft på en global skala gjennom kontinuerlig forbedring av driften vår og miljøpåvirkningen fra produktene våre. Vi gjør dette fordi det er det riktige å gjøre for planeten vår, kundene våre og fremtiden til selskapet. Vi bidrar til samfunnet ved å tilby jobber og gi støtte til saker som er viktige for kundene våre og de ansatte.