obs-bygg
Telefon:  +47 920 64 359

VELKOMMEN TIL Obs BYGG


Vårt mål er at Obs BYGG skal være ditt førstevalg ved kjøp av byggevarer. Vi vil at du skal oppleve at vi har de mest kompetente medarbeiderne og inspirerende produktene. Vår visjon er «Vi hjelper kunden med å oppfylle drømmen om det gode liv» og med det ønsker vi deg velkommen til oss.

MALING

Skal du pusse opp eller male i huset eller på hytta? Vi i malingsavdelingen veileder deg gjerne slik at du får riktige produkter til ditt prosjekt. Det finnes etter hvert mange malingstyper og glansgrader om du skal male trepanel, gips, mur, gulv, dører, vinduer eller tak. Derfor er det viktig at du får riktig grunning, maling, beis eller lakk. Det er også viktig med riktig verktøy om du skal male store flater, glatte flater, ru flater eller i små kriker og kroker. Derfor hjelper vi deg selvsagt også med valg av pensler eller rulle, penselrens, malertape og dekke. Vi fører pensler fra Jordan og har et rikt sortiment av maling fra Jotun og Beckers.

GULV

Vi vet at når du skal legge gulv er kvaliteten på gulvet i forhold til bruken av rommet viktig og vi gir deg de beste tipsene for vedlikehold og valg av materiale. Vi leverer parkett og laminatgulv fra Pergo, Alloc og Haro.

DØRER OG VINDUER

Obs BYGG har godt utvalg i dører og vinduer til konkurransedyktige priser. Vi har dørblader, innerdører, ytterdører, dørkarmer, dørvridere og låser. Vi fører også vinduer fra Natre.

TAK

Tette tak er viktig, har du kontroll på ditt tak ? Vi hjelper deg med takpapp, singel eller takstein om du har behov for det.

TRELAST

Hos Obs BYGG finner du selvfølgelig et stort utvalg av trelast og byggevare, spør oss om råd når du lurer på valg av materiale. Vi kan byggevare og er her for å hjelpe deg.

VERKTØY

Om du er hobbysnekker eller profesjonell håndverker har vi verktøy i flere kvaliteter og prisklasser. Vi er også behjelpelige med valg av rett verktøy til ditt bruk. Vi har alt fra skrutrekkere og hammere til driller, sager og gressklippere. Vi har blant annet verktøy fra BOSH, Hitatchi, Dr Walt, Black and Decker og Ryobi.

KØKKEN, BAD og GARDEROBE

Visste du at før du bestemmer deg for hvilket kjøkken du ønsker, kan vi tegne det i 3D for deg? I vår avdeling for kjøkken, bad og garderobe vil du finne dyktige kjøkken-, garderobe- og baderoms- konsulenter og utstillinger til inspirasjon. Vi fører blant annet kjøkken og baderom fra Sigdal kjøkken og Cello.

STEIN

Uterommet er viktig for oss alle, spesielt om sommeren når vi gjerne er mer ute enn inne. Kanskje du ønsker deg ny stein til oppkjørselen eller nye puter til verandaen, vi har begge deler.

Våre verdier er: Folkelig, Ryddig, Inspirerende, Selgende og Kompetent. Vi håper at du opplever akkurat det når du legger turen innom oss.

Velkommen til Obs BYGG