obs-bygg
Telefon:  +47 481 98 000

VELKOMMEN TIL Obs BYGG


Vårt mål er at Obs BYGG skal være ditt førstevalg ved kjøp av byggevarer. Vi vil at du skal oppleve at vi har de mest kompetente medarbeiderne og inspirerende produktene. Det er enklere å si ja når det er lave priser!

MALING

Skal du pusse opp eller male i huset eller på hytta? Vi i malingsavdelingen veileder deg gjerne slik at du får riktige produkter til ditt prosjekt. Det finnes etter hvert mange malingstyper og glansgrader om du skal male trepanel, gips, mur, gulv, dører, vinduer eller tak. Derfor er det viktig at du får riktig grunning, maling, beis eller lakk. Det er også viktig med riktig verktøy om du skal male store flater, glatte flater, ru flater eller i små kriker og kroker. Derfor hjelper vi deg selvsagt også med valg av pensler eller rulle, penselrens, malertape og dekke. Vi fører pensler fra Jordan og har et rikt sortiment av maling fra Jotun, butinox og vår egen merkevare INFRA!

GULV

Vi vet at når du skal legge gulv er kvaliteten på gulvet i forhold til bruken av rommet viktig og vi gir deg de beste tipsene for vedlikehold og valg av materiale. Vi leverer parkett, laminatgulv og alt du trenger av tilbehør fra Pergo og Alloc.

DØRER OG VINDUER

Obs bygg har godt utvalg i dører og vinduer til konkurransedyktige priser. Vi har dørblader, innerdører, ytterdører, dørkarmer, dørvridere og låser. Vi fører også vinduer fra Natre.

TAK

Tette tak er viktig, har du kontroll på ditt tak ? Vi hjelper deg med takpapp, singel eller takstein om du har behov for det.

TRELAST

Hos Obs bygg finner du selvfølgelig et stort utvalg av trelast og byggevare, spør oss om råd når du lurer på valg av materiale. Vi kan byggevare og er her for å hjelpe deg.

VERKTØY

Om du er hobbysnekker eller profesjonell håndverker har vi verktøy i flere kvaliteter og prisklasser. Vi er også behjelpelige med valg av rett verktøy til ditt bruk. Vi har alt fra skrutrekkere og hammere til driller, sager og gressklippere. Vi har blant annet verktøy fra BOSCH, Hikoki, De Walt, Makita, metabo, Black and Decker og Ryobi.

BAD og GARDEROBE

Visste du at før du bestemmer deg for hvilken garderobe du ønsker, kan vi tegne det i 3D for deg? I vår avdeling for bad og garderobe vil du finne dyktige garderobe- og baderoms- konsulenter og utstillinger til inspirasjon. Vi fører bad fra scanbad og duxa, samt garderober fra Elfa og flexiform!

STEIN

Uterommet er viktig for oss alle, spesielt om sommeren når vi gjerne er mer ute enn inne. Kanskje du ønsker deg ny stein til oppkjørselen eller nye puter til verandaen, vi har begge deler.

Vi håper kombinasjonen av markedets beste åpningstider, de laveste prisene, det store utvalget og våre dyktige ansatte gjør oss til din foretrukne byggevarebutikk!

Velkommen til Obs bygg