VELKOMMEN TIL REMA 1000 Olrud City


REMA 1000 er lavpriskjeden hvor sluttsummen på kassalappen teller. En av nordmenns mest kjente merkevarer, og hver dag jobber butikkmedarbeidere og Kjøpmenn for å gi deg varer av høy kvalitet til lavest mulig pris.


God kvalitetsmat er billig mat hos oss, det beviser vi hver dag. Som kjøpmenn vet vi at kunden er vår øverste sjef og vi gjør alt vi kan for at kundene våre skal få de ferskeste, beste og billigste varene til frokost, lunsj, middag og kvelds — til hverdag og fest.

Helt siden 1979 har REMA 1000 tilbudt et godt utvalg av dagligvarer av god kvalitet til de laveste prisene i markedet.

Hos REMA 1000 Olrud Handelspark på Hamar bugner det av bær, frukt og grønnsaker i vår store frukt og grønt avdeling. Hver dag har vi ferske brød og bakevarer. Fra kjøttdisken kan vi tilby hvitt og rødt kjøtt, kylling, svin, okse, lam, biffer og burgere. Ønsker du noe fra havet har vi både fisk og annen sjømat. Vi har selvsagt godt utvalg i snacks som potetgull, smågodt, is og sjokolade. Av drikke kan vi tilby brus, farris, vann, juice, saft, melk og andre meierivarer. Vi har det du trenger for å lage god mat, om du skal bake, lage noe raskt til middag eller et skikkelig festmåltid.

I tillegg til vårt brede sortiment innen matvarer har vi alt du trenger til vask av hus og hjem, om du foretrekker såper eller mikrofiber.

I REMA 1000 er det ikke flaut å gjøre ting enkelt — det er genialt.

Velkommen til oss hos REMA 1000 Olrud City