VELKOMMEN TIL Sport 1 Superstore


Sport 1 Superstore Hamar ble etablert i 2006, og lokalene i Olrud Handelspark er på hele 1000m². Butikken er fullsortiment, og har et bredt utvalg av turutstyr, fottøy og bekledning.

Mange av kundene fokuserer på Birkebeinerarrangementene, noe de deler med de ansatte – dette er en butikk for deg som liker å trene ute i naturen og ønsker hjelp av de beste til å finne riktig utstyr for ditt bruk.

·         Våre fokusområder er ski, sykkel, løp og friluft, samt riktig bekledning til den aktuelle aktivitet.

·         Innenfor vår nordiske skiavdeling har vi mange aktive og tidligere aktive utøvere med en god grunnkunnskap på både skivalg og behandling av ski. Nivået er fra merke i Birken til Verdenscuppoeng. Vi sliper også ski med den type slip du måtte ønske, samt ferdigstiller med varmeskapbehandling. Den beste skien finner vi ved hjelp av Eikermåler.

·         Den alpine delen av skiavdelingen har vi tatt bra tak i med kursing og testing av utstyr, samt at vi tilbyr sliping av alpinski.

·         Noen av merkene du finner i skiavdelingen er bla, Madshus, Fischer, Rossignol, Swix, Rode, Skigo, Rex, Start, Oneway, Craft, Alpina, Salomon, Alfa, Lillsport, Roekl, Rottefella, Völkl, Blizzard, Tecnica, Nordica, Phenix.

·         Vår løpsavdeling er fungerende gjennom hele året. Her har vi et stort utvalg på forskjellige merker. Vi finner den beste skoen til deg gjennom speilkasse og tredemølletesting for å se hvordan foten din oppfører med skoen på i bevegelse. Vi støper også såler for å bedre løpsopplevelsen enda et hakk.
Noen av merkene i løpsavdelingen, Asics, Saucony, Adidas, Nike, Salomon, Icebug

·         Sykkelavdelingen vår består av et stort utvalg, både terreng, hybrid og landevei til stor og liten. Vi har også et meget godt verksted med flere gode medarbeidere. Vi tilbyr alle som kjøper sykkel hos oss, en gratis service på sin sykkel. Sykkelverkstedet er oppe og går hele året.
Hovedmerker på sykkel er, Scott, Hard Rocx, Xeed, Merida.

·         Friluftsavdelingen inneholder det enhver friluftsavdeling bør inneholde. Det være seg stort utvalg i sekker, fjellsko, soveposer og telt. Videre det aller meste som skal til for å ha en best mulig turopplevelse. Også i denne avdelingen har bra kunnskap gjennom personer i Røde Kors og personer som har tilbrakt mange netter i skog, mark og fjell.
Noen merker er, Mammut, Bergans, Salomon, Scarpa, Helsport, Eagle Produkts.

·         Avdelingen for fritidsbekledning rommer en stor del av butikken. Her har vi et veldig godt utvalg på det meste innen funksjonell og treningsbekledning. Vi liker å holde oss oppdatert på hva som skjer av utvikling og moter på tekstil. Vi har også en stor avdeling for barnetekstiler.
Noen av merkene vi fører er, Norrøna, Bergans, Skogstad, Helly Hansen, Jotunheim, Didriksson, Nike, Craft, Carite, Kari Traa

·         Innen alle de overnevnte kategoriene har vi selvfølgelig også et godt utvalg for barn og unge.

·         Åpningstider: man-fre 10-18, lør 9-16


Velkommen inn for en hyggelig handel!