VELKOMMEN TIL Tekstur


Tekstur Olrud AS er en frisørsalong som ønsker å hjelpe hele familien med å få det beste ut av håret sitt. Vi er et dedikert team av frisører som er lidenskapelig opptatt av å skape fantastiske frisyrer og sørge for at våre kunder ser og føler seg bra ut.
 
Vi tror at en god frisørbehandling ikke bare handler om å klippe og farge håret, men også om å skape en hyggelig opplevelse. Derfor er vi opptatt av å skape en avslappende og koselig atmosfære hvor både voksne og barn kan trives.
 
Enten du trenger en hel makeover, en enkel klipp eller bare en oppfriskning, er vi her for å hjelpe deg med å oppnå det du ønsker for ditt hår. Våre erfarne frisører tar seg tid til å lytte til dine ønsker og gir deg råd og veiledning basert på deres ekspertise.
 
Vi tilbyr en rekke tjenester, inkludert klipp, farging, styling og behandlinger for hår og hodebunn. Vårt mål er alltid å oppfylle dine forventninger og sørge for at du forlater salongen vår med et smil og en nydelig frisyre.
 
Så neste gang du eller familien din trenger å ordne håret, kom og besøk oss på Tekstur Olrud AS. Vi lover å gi deg en hyggelig opplevelse og et flott resultat som får deg til å føle deg bra. Vi gleder oss til å ta hånd om håret ditt!